Menu

Feestelijke korting ! 3 verhalen, 2 boeken, 1 gadget voor € 13,95

img_0011Lezen is een kleurrijk feest. Superdiverse verhalen en meertalig voorlezen: het zit in de lift. Daarom ontvang je via deze site vanaf nu tot en met 15 januari een feestelijke korting.

 

Voor slechts € 13,95 krijg je: het Sesam-boek met de verhalen ‘De huissnuiver’ en ‘De loopwedstrijd’, ‘La course de Sourou et Simon’ (de Franse vertaling van De Loopwedstrijd) mét extra speeltips en gadget. Bestel nu!

Spannende verhalen in een multiculturele wereld

De huissnuiverDe loopwedstrijd‘De huissnuiver’ en ‘De loopwedstrijd’ (Nl/Fr) zijn twee spannende verhalen over gezelligheid en vriendschap. De verhalen spelen zich af in de multiculturele wereld van nu met de personages Salim, Sabah, Sourou en Simon. Elk verhaal bevat speel- en leertips: appelthee zetten, een vriendschapsdoos knutselen, een medaille maken, een vriendschapslied zingen of gezelligheid bespreken. Wist je dat gezelligheid een typisch Nederlands woord is?

Meertalig voorlezen en auteurs boeken

Het is nu Voorleesweek (19 tot 27 november). Met deze prentenboeken kan je ook meertalig voorlezen. Meertalig voorlezen? Lees hier het Stappenplan meertalig voorlezen.

LaCourse_Cover_LR

De schrijvers, Atilla Erdem en Bénédicte Moussa, kan je boeken voor een Auteurslezing via deze site . Vraag je een auteur 6 weken op voorhand aan, dan krijg je een tegemoetkoming van 100 euro van het VFL. Ook illustrator Peggie De Sager komt voorlezen en tekenen met kinderen. Bénédicte en Peggie zijn meertalige voorlezers. Meer info?  Mail contact@studiosesam.be.

sesamAtillaErdem_LRsesamBénédicteMoussa_LRsesam20150110klein-2-5