Menu

Doortocht Sesam op de Boekenbeurs 2017

In Antwerpen vindt opnieuw het grootste boekenfeest van de lage landen plaats: de Boekenbeurs! Met de ‘superdiverse’ Sesam-prentenboeken veroveren we stilaan een opvallende boekenplank. Op donderdag 2 en zondag 12 november kan je een Sesam-workshop volgen. En natuurlijk zijn er ook onze signeersessies!

Ben je nu donderdag 02/11 op de Boekenbeurs?

Bij de stand  van Epo (204-205) signeren Marie Van Praag (Mmmm, toch wel lekker …) & Anke De Potter (Vleugels van papier) van 14-15u. Daarna vind je er Atilla Erdem (De vliegende soepkip) & Anggita Soeryanto (Help, ik heb de babyblues!).  

Van 16 tot 17u geven Winny Ang, Sari Mar, Anggita Soeryanto, Marie Van Praag en Petra Beeckx een workshop ‘Met Sesam-prentenboeken aan de slag’. De auteurs stimuleren het bewustzijn rond diversiteit en verduidelijken het belang van kinderboeken in dit proces. Ze geven praktijkgerichte tips om in de school, in de bib of in de vrije tijd met superdiversiteit en de Sesam-prentenboeken aan het werk te gaan.  in zaal Ateljee, van 16u tot 17u.

Zondag 12 november, ook kinderen van 1 tot 99 welkom

Op zondag 12/11 kan je de workshop ‘Overal thuis’ voor kinderen van 1 tot 99 jaar volgen. Klop niet op de deur. Ze staat open. Voel je welkom. Je bent thuis. Heel letterlijk: met potlood en stift onderzoeken we wat ons huis tot een warm knus nest maakt waar we graag willen zijn. Op een speelse manier zetten de  Sesam-auteurs, AnneMarthe Zomer, Anke De Potter, Soraya Namavar en  Ilse Hermans, je aan het werk. zaal Ateljee, van 14u tot 15u

Na deze sessie kan je bij deze Sesam-auteurs terecht om te signeren. Van 15u tot 16u: Dieter De Schutter (Het Wispelturig Windorkest) & Floor Tinga (Stapelgek) en van 16u tot 17u: Sophia Honggokoesoemo (Bezoek op vier poten) & Soraya Namavar (Ridder van karton).

Geraak je niet op de Boekenbeurs? Vanaf nu zijn onze boeken ook online te koop met korting (n.a.v. Sesam-festival) bij www.studiosesam.be/winkel. Of kom naar het Sesam-festival! Welkom.